Sykkel

"Aktiv transport"

Årets tema 2019

EUROPEISKMOBILITETSUKE 2019 har hovedbudskapet "Aktiv transport". Les mer og se kampanjevideo her.

Europeisk mobilitetsuke har som mål å synliggjøre hvordan du kan reise mer miljøvennlig, samtidig som du dekker transportbehovet ditt. I 2019 er hovedbudskapet for Mobilitetsuka at kan reise effektivt og trygt med aktiv transport.

Kroppene våre er ment for bevegelse, men mange av oss sliter med å finne tid til å være aktive i løpet av dagen. Kanskje vi tror at de fleste av rutinene våre består av å sette seg stille: i trafikk, ved bord, eller foran en skjerm. Men hva om vi kunne integrere trening i hverdagen og spare penger på samme tid?

EUROPEISKEMOBILITETSUKE 2019 fokuserer på aktiv transport, sikkerhet for dem som går og sykler, og fordelene det kan ha for vår helse, vårt miljø, og vår bankkonto!

Aktive transportformer, som å gå og sykle, er miljøvennlig og bidrar til å holde våre hjerter og legemer sunne. Byer og tettsteder som prioriterer aktiv transport istedenfor bilbruk, oppfattes også som mer attraktive på grunn av mindre trengsel og bedre livskvalitet. Så, hvorfor ikke bli med oss i September?

For mer informasjon, besøk:

www.mobilityweek.eu/theme-2019