EMW-Award-Ceremony_2

2017

Malmö vinner pris

Prisen går til kommunen som har gjort mest for å øke folks bevissthet og for å ha implementert tiltak for at flere skal velge miljøvennlige alternativer.    

5. april 2017 Les mer

søknadsfrist 1. november

Delta i EMW Award 2017 for å vinne internasjonal anerkjennelse for din kommune

EMW Award gis til den kommunen i Europa som anses å ha gjort mest for å øke bevissthetheten rundt miljøvennlig transport.

Vinneren velges ut av et uavhengig panel bestående av eksperter på transportfeltet som vurderer alle kvalifiserte søknader og lager en liste over de ti kommunene som de anser har utført årets mobilitetsuke på best måte. Premieutdelingen er i Brussel i mars/april 2017. Den vinnende byen blir belønnet med en gratis markedsføringsvideo på ca. tre minutter (på engelsk og morsmål), i tillegg til at alle de nominerte byene vil bli aktivt markedsført internasjonalt gjennom EMW sine kommunikasjonskanaler, arrangementer og publikasjoner.

MALMÖ vant prisen for 2016. Kommunene mottok prisen for sin innsats for å fremme aktiv transport, og for å prioritere fotgjengere og syklister. Kommunen iversatte en rekke permanente tiltak, for eksempel bilfri sone og ny bysykkelordning. De hadde også et godt samarbeid med lokale bedrifter og en vellykket konnunikasjonsstrategi. Se presentasjonsvideoen av vinneren og de to andre finalistene, Lisboa og Skopje. Markedføringsvideoen for vinneren er under produksjon og slippes i løpet av året.

MURCIA (Spania) som vant prisen for 2015. Se presentasjonsvideoen av vinneren og de to andre finalistene, Palma de Mallorca og Lisboa. Der finner du også vinnere og finalister fra tidligere år. Du finner også mer infomasjon om alle de nominerte byene ved å trykke her.

22. juli 2013 Les mer