EMU Vinner 2018

2018

Wien og Igoumenista vinnner pris

Prisen går til en større kommune og en mindre kommune som har gjort størst innsats for å implemtentere permanente tiltak og å øke bevisstheten om miljøvennlige transport.

18. februar 2019 Les mer
EMW-Award-Ceremony_2

2017

Malmö vinner pris

Prisen går til kommunen som har gjort mest for å øke folks bevissthet og for å ha implementert tiltak for at flere skal velge miljøvennlige alternativer.    

5. april 2017 Les mer

2018: Søknadsfrist 1. november

Delta i EMW Award 2018 for å vinne internasjonal anerkjennelse for din kommune

EMW Award gis til de kommunene i europa som anses å ha gjort mest for å øke bevissthetheten rundt miljøvennlig transport. Det er to priser, én for større kommuner og én for mindre kommuner.

Vinnerne velges ut av et uavhengig panel bestående av eksperter på transportfeltet som vurderer alle kvalifiserte søknader og lager en liste over de ti kommunene som de anser har utført årets mobilitetsuke på best måte. Premieutdelingen er i Brussel i mars 2019. Den vinnende byen blir belønnet med en gratis markedsføringsvideo på ca. tre minutter (på engelsk og morsmål), i tillegg til at alle de nominerte byene vil bli aktivt markedsført internasjonalt gjennom EMW sine kommunikasjonskanaler, arrangementer og publikasjoner.

WIEN og IGOUMENISTA vant prisene for 2018.

22. juli 2013 Les mer