Vinnerne er kåret i PimpDinSykkel-konkurransen

PimpDinSykkel-konkurransen på Instagram fikk inn rundt 80 flotte bilder av pimpede sykler i mange varianter. Juryen har nå valgt ut et vinnerbilde og et bilde som fikk annenpremie. Kriteriene for utvelgelsen har blant annet vært kreativitet, innsats og engasjement for sykling.

I år har Mobilitetsuka satset spesielt på å engasjere ungdom i å reise miljøvennlig og aktivt. Statens vegvesen arrangerte i samarbeid med byene en Instagram-konkurranse «Pimp din sykkel», der man kunne pimpe sykkelen sin og dele et bilde av den på Instagram merket #pimpdinsykkel.

Førstepremie: Stian Langeland (instagram: stian_langeland_)
Stian Langelands bilde av en ombygget sykkel er kåret til vinner av Instagram-konkurransen. Han har vunnet en Johnny Loco sykkel fra Sykkelpikene.

Juryens vurdering:
Stian viser stor kreativitet med sitt bidrag til konkurransen. Rammen er laget fra fabrikk, men kjøpt brukt. Resten er pimpet/laget selv. Han har lagt ned stor innsats, og bidraget viser et stort engasjement for sykling. Den ombygde sykkelen gir inntrykk av å være en stor motorsykkel, men i stedet for støy og eksos gir den god mosjon og ren luft.  Gratulerer!

Stian Langeland.jpg

Annenpremie: Anette Lieng Håkonsen (instagram: frk_lieng)
Juryen ønsker også å premiere Anette Lieng Håkonsens bilde. Det er ikke så mye skal til for å vise omverdenen at man velger å reise miljøvennlig og aktivt – på et flott transportmiddel. Sykkelen er pyntet med hjemmeheklet eikebeskytter, og vil vekke interesse og nostalgi blant forbipasserende ved å gjøre mye ut av lite! Anette vinner derfor annenpremien, som er en Basil sykkelveske fra Sykkelpikene.

Anette Lieng Håkonsen.jpg