Do the right mix

Mobilitetsuka blir slått sammen med DO THE RIGHT MIX-kampanjen

EU-kommisjonen jobber nå med å få på plass et nytt grafisk designprogram, som skal være på plass i løpet av juni. Logo og farger skal byttes ut i alt PR-materiell.

Den tradisjonelle mobilitetsuke-logoen med blå og gul blomst skal ikke brukes lenger. Europeisk mobilitetsuke vil bli visualisert kun ved bruk av navnet som vises i blått med store bokstaver, og med ordet "mobilitet" i fet skrift.

– Vi må bruke ressurser på å oppdatere PR-materiellet til Mobilitetsuka til høsten. Men det vil ikke ha noen praktisk betydning for avviklingen av arrangement i byene, sier Kristin Forsnes i Vegdirektoratet, som er koordinator for de norske deltakerbyene.

Den fusjonerte kampanjen vil ta i bruk navnet og logoen til DO THE RIGHT MIX-kampanjen, men Europeisk mobilitetsuke vil fortsatt være årets høydepunkt fra 16. til 22. september. Kriterier og rutiner for deltakelse og registrering blir de samme som tidligere.

Velg rett reisemiks

Selv om den nye kampanjens overordnede mål er å fremme en miks av transportmidler – en reisemiks, vil Europeisk mobilitetsuke fortsatt ha et årlig tematisk fokus. I 2015 er årets tema «Velg rett reisemiks».

–  Ideen er å oppmuntre folk til å kombinere reisemåter for å komme seg rundt. Hverdagen kan være en kabal, men må bilen være med på alle reisene? Ofte kan det være enklere å kombinere transportmidlene, og velge miljøvennlig transport der man kan, sier Kristin Forsnes. –  Kanskje du kan sykle til stasjonen? Kan du gå til butikken og ta bussen hjem igjen? Sette igjen bilen i barnehagen og jogge til jobb?

Ny kampanjeside

Europeisk mobilitetsuke på nett, www.mobilityweek.eu, blir integrert i DO THE RIGHT MIX, med de samme kjente registreringsfunksjoner og kampanjeverktøy for både Europeisk mobilitetsuke og helårsaktiviteter. Den norske siden blir også oppdatert, og de sosiale mediekanalene blir slått sammen. Lanseringen av det nye nettstedet er planlagt til andre halvdel av juni.

  • Obat Luka Diabetes Tradisional Yang Ampuh

    web yang oke, http://goo.gl/9KvMiz

    2017-07-28 04:18:47
    [Svar]  Link
       *      *