Lillestrøm torg

Lillestrøm erstatter parkeringsplass med BMX-bane!

Europeisk mobilitetsuke 16. - 22. september

Fra Alta til Kristiansand: Over hele landet er atten norske byer i full gang med å planlegge aktiviteter under Europeisk mobilitetsuke. På Lillestrøm har de gjort parkeringsplassen i sentrum om til en midlertidig BMX-bane!

Europeisk mobilitetsuke 2014 nærmer seg med stormskritt, og over hele Norge er planleggingen nå i full gang. Hele atten norske byer er med, noe som er tangering av norsk rekord. I tillegg har to bedrifter meldt seg på som støttespillere. Du kan lese mer om årets norske deltakere her. 

Skedsmo kommune er ivrig deltaker i Europeisk mobilitetsuke, og i kommunesenteret Lillestrøm har de en rekke spenstige planer. Parkeringsplassen ved Stortorvet er tømt for biler, og i stedet er sykkelentusiastene flyttet inn, og koser seg på nylaget BMX-bane med grus og sand. BMX-banen er en del av prosjektet "Levende torg", og blir stående ut mobilitetsuka 2014. Skedsmo kommune er blant de kommunene i Norge som har satset mest på gående og syklende, og Lillestrøm er kåret til landets beste sykkelby tre år på rad!

Mer informasjon om Skedsmo kommunes kampanje finner du på kommunens nettsider og i Romerikes Blad