påmelding nettsiden

Bli med på Mobilitetsuka!

2019

Påmeldingen for 2019 er klar, og du trenger kun å registrere deg på nettsiden.

For å delta må du kun registrere din kommune på eu-nettsiden!

ALLE KOMMUNER er velkommen til å delta i den europeiske mobilitetsuka. Meld deg på her.

  1.  Velg språk, øverst til venstre.
  2. Alle deltakere får en egen profil. På profilen legger du inn opplysninger om kommunen og hva dere skal gjøre i Mobilitetsuka.
  3. Tidligere deltakere: Registrer deg ved å logge inn på kommunens profil. Har du glemt innloggingsdetaljene kan du trykke på «get your login details», og du vil få det tilsendt på mail.
  4. Nye deltakere: Kommuner som registrerer seg for første gang må opprette en ny profil ved å trykke på "sign up for a profile".
  5. Dersom kommunen gjennomfører en uke med aktiviteter, innfører minst ett permanent tiltak og arrangerer bilfri dag blir kommunen "gulldeltakere". Gulldeltakere kan søke om prisen for den beste mobilitetsuken. Dersom kommunen søker må et påmeldingskjema undertegnes av ordføreren og sendes til mobilitetsuka@vegvesen.no.

BEDRIFTER OG VIRKSOMHETER er velkommen til å registrere alle sine tiltak og aktiviteter som tilrettelegger for smarte reisevalg. Dette registreres her.

Vi oppfordrer kommuner til å melde seg på så fort som mulig, helst innen 15. august. Ta kontakt med koordinator Alejandra Madero på mobilitetsuka@vegvesen.no dersom du lurer på noe.