Opplev byen på en miljøvennlig og aktiv måte!

Hvordan delta?

Å gå og sykle forurenser ikke, du kommer deg fortere fram, får bedre helse og det blir hyggeligere for alle i byen. Vis fram at du opplever byen på en miljøvennlig og aktiv måte!

Pimp sykkelen, sparkesykkelen, trehjulssykkelen eller elsykkelen din og del et bilde av den på Instagram. Merk bildet med #pimpdinsykkel.

Å pimpe kan være alt fra å sette en blomst på styret, gi sykkelen et strøk maling, eller gå for en full ombygging.


Når kan jeg delta?

For å delta i konkurransen må du dele ditt bilde på Instagram i perioden 1.-22. september 2013.


Premie:

Det mest kreative forslaget vinner en Jonny Loco-sykkel (herre eller damemodell) fra www.sykkelpikene.no

Vinneren kåres av en jury etter at konkurransen er avsluttet 22. september 2013.


Ansvar:

Konkurransen arrangeres i forbindelse med Europeisk mobilitetsuke 2013. Statens vegvesen koordinerer Europeisk mobilitetsuke, og har rettigheter til å bruke bildene i sitt arbeid. Innholdet på denne siden er hentet fra Instagram, og viser bilder merket med #pimpdinsykkel.

Deltakerne er innforstått med at det innsendte materialet med alle rettigheter til dette tilhører Instagram. Avsender av bilde og beskrivelse er selv ansvarlig for at det som vises og ytres er i henhold til norsk lov, og at eventuelle personer som er fotografert godkjenner spredning av bildet.


Personvern:

Ved å delta i konkurransen samtykker deltakeren til at personopplysningene lagres i samsvar med personopplysningsloven og er innforstått med Instagram sine betingelser om personvern.


Følg oss:

Europeisk mobilitetsuke er en årlig kampanjeuke for mer miljøvennlig transport i byer og tettsteder. Fra 16. til 22. september deltar mer enn 2000 europeiske byer i Mobilitetsuka og Bilfri dag. Tema for årets kampanje er ”Ren luft – gi bilen en pause”.

InstaFeed: